Menu

Chef met Passie 


Het is ons streven u d'Ardennen te doen proeven en dat doen we graag met de meest kwalitatieve, verse en seizoensproducten uit deze waanzinnige omgeving.

Ook de streekbiertjes worden gretig gebruikt in vele lekkere gerechten. Alle recepten zijn eigen interpretaties.


Op verzoek kan er ook een aangepast groepsmenu worden bereid want ook de wereldkeuken is Barry niet vreemd.

IDEAAL als je de jarige wil verrassen met een verrassingsmenu met haar of zijn lievelingsgerechten!


Allergieën, intoleranties, vegetarisch, veganistisch? Laat het me voor je aankomst weten, we passen ons graag aan. 


Iets te vieren?

Kijk dan zeker naar het 15-gangenmenu --> Culinaire Expérience. Dit kan ook OP LOCATIE!

Absoluut seizoensgebonden is een Wild Verrassingsmenu


Barry verzorgt een 4 gangen verrassingsmenu met Wild.


Als starter zouden we kunnen starten met een trio van wildpaté, en als hoofdgerecht een Stoverij van Hertenkalf.


Als dessert vinden we dan een Sabayon met La Chouffe likeur en vanille ijs ook wel top.


Dagprijzen 


Joue de Porc in le Fôret Noire MENU


Super mals varkensvleesje! Een aanrader.


Zoals je al wel door hebt, kookt de Chef graag met de lekkere biertjes. De varkenswangetjes worden klaar gemaakt in een zeer lekker biertje, de donkere Fôret Noir.

Het bier werd met veel passie gebrouwen door Dhr Fôret.


Dit menu wordt begeleid met een lekker dessertje naar keuze.


De groep kiest 1 menu.



Groepsmenu

Joue de Porc Menu (incl dessert naar keuze): 29euro per persoon.



Wil je graag een heerlijke home made pompoensoep met garnituur erbij?Geen probleem! 6euro pp suppl

Culinaire Expérience d'Ardennen 15 gangen MENU 


Als je je echt wil laten verwennen, raden we je het 15 gangen menu aan! Dan kan Chef Barry zich helemaal laten gaan in haar creativiteit en ervoor zorgen dat jullie al heel wat belangrijke streekproducten hebben geproefd op slechts één avond.

Een 15 gangen menu (tapas en kleine gerechtjes) volgen elkaar op, elkeen met veel liefde bereid.


Gezien de voorbereidingstijd, geldt hier een minimum van 10 personen.


U kan er voor kiezen om dit met aangepaste biertjes te doen. Allemaal streekgebonden. 



Groepsmenu

15 gangen menu 79euro per persoon

4 gangen verrassingsmenu: 49euro pp

5 gangen verrassingsmenu: 59euro pp


Op locatie? In de week? kijk hier.. of neem even contact!



Contacteer ons


Adres: 6941 Durbuy, Aisne 17

Email: barry@arduennaexperience.be

Phone: 0032(0)486/78.88.30

StoofvleesMENU met N'Ice Chouffe, friet, witlofsla en verse mayo



Het rundsvlees smelt in de mond (200gr/pp) en sudderde enkele uren in de N'Ice Chouffe.. ook een TOPbiertje uit de regio.


Alles wordt dagvers en met liefde bereid.


Het stoofvlees wordt gepresenteerd met verse friet uit de oven, home made mayonaise met mosterd van Durbuy en een fris witlofsla'tje, besprenkeld met Chardonnayazijn (die trouwens ook in het stoofvlees zit) én een dessertje naar keuze!


Groepsmenu

Stoofvleesmenu  (incl dessert naar keuze): 25euro per persoon.




© ArduennaExpérience

2020


Dessertje inbegrepen bij de MENU's


- Soesjes met verse chocoladesaus,

verrijkt met La Chouffe likeur,

- Banana split met verse chocoladesaus,

verrijkt met La Chouffe likeur,

- Coupe Bresilienne 

- Dame Blanche met verse chocoladesaus,

verrijkt met La Chouffe likeur,


of 

Sabayon met bolletje vanille ijs verrijkt met La Chouffe likeur of Cherry Chouffe (minimum 8 personen)